Top
Marie-lise in jordanië wadi rum

Over mij

Hallo 🙂

Ik ben Marie-Lise

Ik hou van reizen, geschiedenis, fotografie, geuren en kleuren, wandelen en lekker eten.
Al deze zaken combineer ik op Reislustig, met als belangrijkste doel jou te informeren en vooral erg veel goesting te doen krijgen om er zelf op uit te trekken, ver en dichtbij. 
Meer reisinspiratie vind je overigens ook op FacebookInstagram en Pinterest!

marie-lise in brussel
Java Borobudur bezoeken

Ik ben redelijk laat in het (verre) reizen gerold. Mijn ouders hadden een buitenverblijf in de Ardennen waar we elke vakantie – tot vervelends toe – naar toe gingen. Met mijn allereerste loon heb ik een reis naar Amerika geboekt, alleen. Natuurlijk was dat best wel eng. Maar de drang om de wereld te ontdekken was groter.

Het was een ongelofelijke ervaring die me niet alleen uit mijn comfort zone, maar ook uit de Vlaamse klei getrokken heeft. Ik ben onderweg mezelf tegengekomen. Ik heb mijn plan leren trekken. En ik heb geweldige mensen ontmoet.
Na deze eerste reis ben ik blijven ontdekken, zien, voelen, proeven, horen en ruiken. 

Sinds 2016 ben ik erkend reisleider. In 2017 heb ik een eerste groepsreis (22 personen) naar de westkust van de Verenigde Staten rondgeleid. Hierna volgden nog 2 reizen naar Ierland. En toen kwam corona… 

Na 2 erg moeilijke jaren lijkt de toeristische sector zich langzaam maar zeker te herstellen. We mogen weer uit ons kot!

Ik wens je alvast zeer veel ontdekkingsplezier.

SAMENWERKEN?

Dat kan zeker!

Zend me een berichtje en ik neem snel contact op!

LAST BUT NOT LEAST...

Alle teksten, originele foto’s en andere inhoud op de site zijn eigendom van reislustig.be (tenzij anders vermeld) en bijgevolg auteursrechtelijk beschermd.
Het is erg flatterend dat je een foto of tekst zodanig mooi of interessant vindt dat je hem ook op je eigen site wil zetten of in een eigen publicatie wil gebruiken, maar laat me dat dan even op voorhand weten :-). Je kan me hier contacteren.