En zo is ondertussen december aangebroken, en begint 2017 nu écht op zijn (of haar?) einde te lopen.
Een kleine terugblik op november, gevolg door een kleine vooruitblik op wat december 2017 nog in petto heeft 🙂 .

Zo zag november 2017 er uit

November begon alvast met erg fijn nieuws, namelijk dat mijn blog genomineerd is voor een Liebster Award. Het is niet alleen een geweldige motivatie om verder te schrijven, maar ook een toffe manier om nieuwe jonge blogs te ontdekken.

Voor de rest verschenen deze maand 3 andere nieuwe blogberichten: (1) een afsluitende samenvatting van mijn rondreis in Napels met een uitgewerkte reisroute, (2) het begin van een nieuwe reeks van mijn rondreis in Zuidwest-USA, met tips voor een bezoek aan Montezuma Castle en (3) ik heb een fotoboek mogen testen voor fotofabriek.
Niet zo erg veel nieuwe artikels dus. Ik heb vooral “achter de schermen” van reislustig.be gewerkt: wat metatags en SEO-zaken aangepast. Het blijft een zoeken en proberen. En vraagt best wel wat tijd 🙂

Op persoonlijk vlak werd op de laatste dag van november mijn appartement verkocht. Een hele opluchting! Eind februari zou ik moeten kunnen verhuizen naar mijn nieuwe huis, waar eerst nog enkele werken nodig zijn, zoals het aanleggen van centrale verwarming. Maar nu kan ik me daar met een gerust hart helemaal op focussen 🙂 .

Wat staat er gepland voor december 2017

Ik vermoed dozen beginnen inpakken voor de verhuis. En van de gelegenheid gebruik maken om eens grote kuis te houden in mijn kleer- en boekenkast, al zat vooral dat tweede niet zo gemakkelijk zijn!

Geen reizen in ieder geval, al staat er wél een citytrip naar Fez (Marokko) gepland in januari! Wat warmte en zon  tussen het verhuizen door zal sowieso veel deugd doen.

Hoe was jouw november? En heb jij speciale plannen of voornemens voor december?

 

Vond je dit bericht interessant? Dan kan je me volgen op Facebook.
Zo blijf je op de hoogte van nieuwe berichten, handige reistips en ander reisnieuws 🙂 !

Deel: