Verhuisupdate: yep, ik ben er nog :-)

Hallo!

Deze blogpost om te laten weten dat ik er nog steeds ben 🙂 .
Alleen zit ik in volle verhuis, en daar komt toch erg veel bij kijken. Even wat té veel, zo blijkt, zodat er bijna geen tijd meer is voor het schrijven van nieuwe reisverhalen en reistips. Of de praktische zaken die er allemaal bij komen kijken, zoals de nabewerking van de foto’s van Fez.
Zo veel te vertellen en schrijven, en zo weinig tijd 🙁 .

Op 2 maart wordt mijn appartement verkocht en het plan is om tegen dan in mijn nieuwe huis te wonen, helaas nog zonder keuken en woonkamer (alles is wat vertraagd door vocht in de muren). Maar gelukkig wél al met badkamer, een bureau en een slaapkamer die tegen dan opgeknapt en geverfd zouden moeten zijn. En internet.
Dus het is even alle hens aan denk op 2 fronten: schilderen en opknappen in het nieuwe huis, en tegen de klok inpakken in mijn appartement (veel te veel boeken!)

Dus het zal nog enkele weken een beetje rustiger zijn op de site, om er dan met volledig nieuw élan in te vliegen in maart.

Tot binnenkort 🙂

Over de auteur

Marie-Lise

Hi! Ik ben Marie-Lise en hou van reizen (tja), fotografie, de geur van de lente en een bos na regen, en pizza met zeevruchten en olijven. Ik reis erg graag naar de westkant van de de VS, met haar prachtige, veelzijdige natuur en San Franscisco! Maar plekken als Petra en Jerash in Jordanië en Angkor Wat behoren ook tot mijn absolute favorieten.

Schrijf hier je bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *