Top
  >    >  Wat zijn de beste reisgidsen voor Ierland?

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” anchor=”vluchten” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”20″ z_index=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Om meteen met de deur in huis te vallen: ik ben geen liefhebber van de reisgidsen van Lonely Planet. Toegegeven, als je nog niet weet waar logeren en eten, vind je er handige adresjes. Maar zo’n zaken zoek ik wil op op Tripadvisor of Booking. Ik blijf trouwe fan van Rough Guide Ireland, waar meer aandacht gaat naar de bezienswaardigheden, bijgekruid met leuke weetjes en soms pittige details. Een nadeel is wel dat de reisgidsen van deze reeks enkel in het Engels te verkrijgen zijn.

Verder vind ik ook de Capitool Reisgids Ierland de moeite (al koop ik ze meestal in het Engels). De gids is zwaar, de kaartjes zijn niet echt duidelijk, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de vele tekeningen en plannetjes die op een praktische manier info over een bestemming en bezienswaardigheid geven.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” anchor=”vluchten” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”20″ z_index=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

En ik heb zelf ook meegeschreven aan een reisgids voor Ierland!

Ik heb voor Reisroutes een praktische reisgids geschreven die je in 16 dagen door het volledige Ierse eiland leidt. In totaal telt de gids zo’n 190 bladzijden, A4-formaat. Er komen meer dan 185 bezienswaardigheden aan bod. Er is een deeltje, waaronder een stadswandeling voor Dublin, gratis te downloaden. De volledige gids kan je hier kopen.

 

In dit bericht zitten affiliatelinks verwerkt. Koop je iets via die links, dan krijg ik een kleine commissie. Dit heeft geen enkele invloed op de prijs voor jou als koper, maar steunt mij wat bij het onderhoud van de site :-). Dank je wel!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3640″ img_size=”full” onclick=”custom_link” qode_css_animation=”” link=”https://shop.themediabay.be/nl/reisgidsen/ierland-rondreis-pdf?ref=1355″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row]