Top
  >    >  Wat is de beste reistijd voor Ierland?

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” anchor=”vluchten” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”20″ z_index=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Tijdens mijn rondreis in Ierland, klonk het weerbericht altijd hetzelfde: “Vandaag is er kans op regen, wolken, opklaringen, zon en wind.” Het weer op het Ierse eiland is met andere woorden extreem veranderlijk. Je kan ’s ochtends opstaan met een stralende zon, om dan 2 uur later geen steek meer te zien door regen en mist. Of omgekeerd.

In het algemeen zijn april, mei en juni de zonnigste maanden, terwijl juli en augustus de warmste zijn.
In december en januari valt het meeste regen.
Wil je de bloemen aan de westkust bewonderen, dan kom je best in mei of juni.

Maar om toch nog alles even in perspectief te zetten: er valt in de zomer in Ierland niet meer regen dan in Brussel, en in Dublin zelfs minder![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Ierland[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” anchor=”vluchten” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”20″ z_index=””][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Verken Ierland met een uitgestippelde reisroute

Ik heb voor Reisroutes een praktische reisgids geschreven die je in 16 dagen door het volledige Ierse eiland leidt. In totaal telt de gids zo’n 190 bladzijden, A4-formaat. Er komen meer dan 185 bezienswaardigheden aan bod. Er is een deeltje, waaronder een stadswandeling voor Dublin, gratis te downloaden. De volledige gids kan je hier kopen.

 

In dit bericht zitten affiliatelinks verwerkt. Koop je iets via die links, dan krijg ik een kleine commissie. Dit heeft geen enkele invloed op de prijs voor jou als koper, maar steunt mij wat bij het onderhoud van de site :-). Dank je wel!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3640″ img_size=”full” onclick=”custom_link” qode_css_animation=”” link=”https://shop.themediabay.be/nl/reisgidsen/ierland-rondreis-pdf?ref=1355″][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row]